Aplikace metod síťové analýzy pro řízení projektů s použitím MS Projectu 98 ve společnosti Apekov - Augustin, Michael (2001)
Aplikace metod řízení projektů ve společnosti Apekov. Popisuje program Microsoft Project 98 a nezbytné teoretické poznatky k řízení projektů a k síťové analýze