Aplikace metod síťové analýzy pro řízení projektů s použitím MS Projectu 98 ve společnosti Apekov - Augustin, Michael; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky; Fiala, Petr, 1949- (2001)
Aplikace metod řízení projektů ve společnosti Apekov. Popisuje program Microsoft Project 98 a nezbytné teoretické poznatky k řízení projektů a k síťové analýze
Obsahuje bibliografii
Vedoucí práce: Petr Fiala
Keywords: projektový management; síťová analýza; ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; diplomové práce; project management; network analysis; master's theses