Cenné papíry, jich národohospodářský, veřejný a obchodní význam - Koloušek, Jan, 1859-1921 (Obchodnický spolek Merkur, 1909)
Autor se věnuje problematice cenných papírů, jejich vzniku, dělení, cirkulaci a obchodu s nimi