Cenné papíry, jich národohospodářský, veřejný a obchodní význam - Koloušek, Jan, 1859-1921 (V Praze : Obchodnický spolek Merkur, 1909)
Autor se věnuje problematice cenných papírů, jejich vzniku, dělení, cirkulaci a obchodu s nimi
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: 19. století; bankovní operace; burzovní obchody; cenné papíry; veřejný dluh; úvěry; obchodování s cennými papíry; mezinárodní srovnávání; monografie; 19th century; bank transactions; stock exchange transactions; securities; public debts; credit; securities trading; monographs