České hospodářské a kulturní potřeby ve státním rozpočtu rakouském - Koloušek, Jan, 1859-1921 (Nákladem Jana Laichtera, 1912)
Státní rozpočet Rakouska-Uherska, zejména ve vztahu k českým zemím. Mezinárodní srovnání Rakouska-Uherska v důležitých odvětvích. Problémy vysokého zadlužení Předlitavska