České hospodářské a kulturní potřeby ve státním rozpočtu rakouském - Koloušek, Jan, 1859-1921; Jan Laichter (nakladatelství) (V Praze : Nákladem Jana Laichtera, 1912)
Státní rozpočet Rakouska-Uherska, zejména ve vztahu k českým zemím. Mezinárodní srovnání Rakouska-Uherska v důležitých odvětvích. Problémy vysokého zadlužení Předlitavska
Separát z: Naše Doba, roč. XIX
Keywords: do 1918; 1895-1912; státní rozpočet; rozpočtová politika; rozpočtová skladba; veřejné rozpočty; regionální rozdíly; národní účetnictví; veřejný dluh; Rakousko-Uhersko; Česko; srovnávací studie; separáty; to 1918; budget; budgetary policy; budgeting; public budgeting; regional disparities; national accounting; public debts; Austro-Hungarian Monarchy; Czechia; comparative studies; offprints