Český text v Internetu - Körber, Pavel (2001)
Problematika zpřístupnění a přenosu českého textu po síti Internet. Používaná česká kódování. Přenosové možnosti Internetu. Zpřístupnění dokumentů v různých kódováních češtiny. Konverze kódování