Český text v Internetu - Körber, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky; Kastl, Jan, 1949- (2001)
Problematika zpřístupnění a přenosu českého textu po síti Internet. Používaná česká kódování. Přenosové možnosti Internetu. Zpřístupnění dokumentů v různých kódováních češtiny. Konverze kódování
Ved. dipl. práce Jan Kastl
Obsahuje bibliografii
Keywords: elektronická pošta; internet; kódování; pravopis; přenos dat; servery; čeština; informační a znalostní inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; e-mail; Internet; coding; orthography and spelling; data transmission; servers; Czech language; master's theses