Šišovský, Pavol et al. Ekonomika a organizace společného stravování pro 1. a 2. ročník středních odborných učilišť studijní obor číšník - servírka. 3. vyd. Praha: Merkur, 1987. 199 s.
Citace podle APAŠišovský, P., & Pösingerová, M. (1987). Ekonomika a organizace společného stravování pro 1. a 2. ročník středních odborných učilišť studijní obor číšník - servírka (3. vyd.). Praha: Merkur.
Styl ChicagoŠišovský, Pavol, and Marie Pösingerová. Ekonomika a Organizace Společného Stravování Pro 1. a 2. Ročník Středních Odborných Učilišť Studijní Obor číšník - Servírka. 3. vyd. Praha: Merkur, 1987.
Citace podle MLAŠišovský, Pavol, and Marie Pösingerová. Ekonomika a Organizace Společného Stravování Pro 1. a 2. Ročník Středních Odborných Učilišť Studijní Obor číšník - Servírka. 3. vyd. Praha: Merkur, 1987.
Více o citacích