Citace podle ČSN ISO 690

Šišovský, Pavol et al. Ekonomika a organizace společného stravování pro 1. a 2. ročník středních odborných učilišť studijní obor číšník - servírka. 3. vyd. Praha: Merkur, 1987. 199 s.

Citace podle APA

Šišovský, P., & Pösingerová, M. (1987). Ekonomika a organizace společného stravování pro 1. a 2. ročník středních odborných učilišť studijní obor číšník - servírka (3. vyd.). Praha: Merkur.

Styl Chicago

Šišovský, Pavol, and Marie Pösingerová. Ekonomika a Organizace Společného Stravování Pro 1. a 2. Ročník Středních Odborných Učilišť Studijní Obor číšník - Servírka. 3. vyd. Praha: Merkur, 1987.

Citace podle MLA

Šišovský, Pavol, and Marie Pösingerová. Ekonomika a Organizace Společného Stravování Pro 1. a 2. Ročník Středních Odborných Učilišť Studijní Obor číšník - Servírka. 3. vyd. Praha: Merkur, 1987.

Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel.

Více o citacích