Finanční a hospodářská politika československá do konce r. 1921 - Rašín, Alois, 1867-1923 (Národohospodářská knihovna, 1922)
Hospodářská politika a finanční situace v prvních třech letech samostatného československého státu. Díl I. Otázky měny. Díl II. Státní rozpočet, státní podniky, daně, poplatky, cla a monopoly, státní dluhy. Díl III. Hospodářská opatření finanční