Finanční a hospodářská politika československá do konce r. 1921 - Rašín, Alois, 1867-1923 (V Praze : Pražská akciová tiskárna, 1922)
Hospodářská politika a finanční situace v prvních třech letech samostatného československého státu. Díl I. Otázky měny. Díl II. Státní rozpočet, státní podniky, daně, poplatky, cla a monopoly, státní dluhy. Díl III. Hospodářská opatření finanční
Keywords: 1918-1921; hospodářská politika; finanční politika; měnové reformy; státní podniky; státní rozpočet; veřejný dluh; Československo; přehledy; economic policy; financial policy; monetary reform; government business enterprises; budget; public debts; Czechoslovakia; surveys