Finanční analýza Pražské energetiky, a.s. - Horáková, Lucie (2002)
Finanční analýza a její metody. Charakteristika makroekonomické situace a odvětví energetiky. Popis podniku. Finanční analýza Pražské energetiky, a.s. Mezipodnikové srovnávání