Finanční analýza Pražské energetiky, a.s. - Horáková, Lucie; Synek, Miloslav, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2002)
Finanční analýza a její metody. Charakteristika makroekonomické situace a odvětví energetiky. Popis podniku. Finanční analýza Pražské energetiky, a.s. Mezipodnikové srovnávání
Obsahuje bibliografii
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; master's theses