Integrační procesy v Latinské Americe s důrazem na 90. léta - Schůtová, Markéta (2002)
Nástin vztahů Latinské Ameriky k USA a Evropě. Integrační uskupení Latinské Ameriky vznikající v 60. letech. Vývoj integračních uskupení v 90. letech. Komparace integračních uskupení. Severoamerická dohoda o volném obchodě (NAFTA). Kroky k vytvoření celoamerické zóny volného obchodu (FTAA)