Integrační procesy v Latinské Americe s důrazem na 90. léta - Schůtová, Markéta; Seifert, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2002)
Nástin vztahů Latinské Ameriky k USA a Evropě. Integrační uskupení Latinské Ameriky vznikající v 60. letech. Vývoj integračních uskupení v 90. letech. Komparace integračních uskupení. Severoamerická dohoda o volném obchodě (NAFTA). Kroky k vytvoření celoamerické zóny volného obchodu (FTAA)
Obsahuje bibliografii
Vedoucí práce: Antonín Seifert
Keywords: Latinská Amerika; NAFTA (dohoda); hospodářská politika [obor dipl. práce]; integrace; zóny volného obchodu; diplomové práce; Latin America; master's theses