Jak napsat odborný text - Čmejrková, Světla, 1950-2012; Světlá, Jindra; Daneš, František, 1919-2015 (Praha : Leda, 1999)
Praktická příručka nabízí návod, jak psát odborné texty s důrazem na strukturu, jazyk a argumentaci. Obsahuje konkrétní rady, příklady a upozornění na časté chyby.
Bibliografie
Keywords: čeština; odborné texty; stylistika; struktura a kompozice textu; příručky; Czech language; professional texts; stylistics; text composition; handbooks and manuals