Konkurz a krizové řízení v podniku - Kříž, Luboš (2001)
Základní charakteristika nástrojů krizového řízení. Právní úprava konkurzu v ČR podle novely zákona o konkurzu a vyrovnání. Výčet některých metod finanční analýzy a příklad aplikace konkurzu v praxi