Konkurz a krizové řízení v podniku - Kříž, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví; Zelinka, Ladislav, 1955- (2001)
Základní charakteristika nástrojů krizového řízení. Právní úprava konkurzu v ČR podle novely zákona o konkurzu a vyrovnání. Výčet některých metod finanční analýzy a příklad aplikace konkurzu v praxi
Ved. dipl. práce Ladislav Zelinka
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Keywords: konkurz a vyrovnání; krizový management; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; bankruptcy and composition; crisis management; master's theses