Mezinárodní účetní standardy - inspirace pro účetnictví české - Vlk, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Katedra finančního účetnictví; Krupová, Lenka, 1964- (2000)
Mezinárodní harmonizace účetnictví. Obecné rozdíly mezi IAS a českou účetní legislativou. Konkrétní rozdílné oblasti účetnictví dle IAS a národní úpravy účetnictví. Perspektiva českého účetnictví. Novela zákona o účetnictví
Ved. dipl. práce Lenka Krupová
Obsahuje bibliografii
Keywords: mezinárodní účetnictví; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses