Moderní formy podpory prodeje - Pospíchal, Lukáš (Vysoká škola ekonomická, 2000)
Úvodní seznámení s podporou prodeje. Přehled nástrojů podpory prodeje. Efekty přinášené podporou prodeje. Podpora prodeje a chování spotřebitele. Podpora prodeje a komunikace. Analýza účinků podpory prodeje. Současné trendy a výzvy do budoucna