Moderní formy podpory prodeje - Pospíchal, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta; Stehlík, Eduard (Praha : Vysoká škola ekonomická, 2000)
Úvodní seznámení s podporou prodeje. Přehled nástrojů podpory prodeje. Efekty přinášené podporou prodeje. Podpora prodeje a chování spotřebitele. Podpora prodeje a komunikace. Analýza účinků podpory prodeje. Současné trendy a výzvy do budoucna
Obsahuje bibliografii
Ved. dipl. práce Eduard Stehlík
Keywords: spotřebitelské chování; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; podpora prodeje; diplomové práce; consumer behavior; master's theses