Můj finanční plán - Rašín, Alois, 1867-1923 (Praha : Pražská akciová tiskárna, 1920)
Aktivity československé vlády v letech 1918-1920 v oblasti měnové a fiskální politiky. Kolkování bankovek, vytvoření státní a dále cedulové banky, návrhy na opatření vedoucí k vyrovnanému státnímu rozpočtu (soupis jmění, dávky z majetku)
Keywords: 1918-1920; měnové reformy; fiskální politika; platidla; majetkové daně; majetek; státní rozpočet; Československo; cedulové banky; státovky; studie; monetary reform; fiscal policy; money; property tax; property; budget; Czechoslovakia; studies