Národní hospodářství. Díl třetí, Úvěr, cenné papíry a banky, doprava, tržní a obchodní organisace : (dokončení) - Koloušek, Jan, 1859-1921 (V Praze : Česká matice technická, 1921)
První kapitola se zabývá problematikou bankovnictví, cenných papírů a úvěrů. Druhá kapitola pojednává o odvětví dopravy a finanční dopravní politice, třetí kapitola o trzích, obchodu, hlavně zahraničním, a o problému spotřeby
Keywords: banky; cenné papíry; úvěry; doprava; hospodářské systémy; obchod; individuální spotřeba; učebnice; banks; securities; credit; transportation; economic systems; commerce; consumption (economics); textbooks