Nemocenské pojištění v České republice - Tenglerová, Lenka; Krebs, Vojtěch, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2000)
Historický vývoj - transformace nemocenského pojištění. Základní charakteristika nemocenského pojištění. Hodnocení současného systému nemocenského pojištění. Možnost spojení nemocenského a zdravotního pojištění. Nemocenské pojištění ve státech Evropské unie
Obsahuje bibliografii
Vedoucí práce: Vojtěch Krebs
Keywords: nemocenské pojištění; Česko; hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; sickness insurance; Czechia; master's theses