Nové technologie ve vzdělávání - Mazáková, Petra (2000)
Význam vzdělávání. Historie a současnost distančního vzdělávání ve světě a v ČR. Metody a prostředky distančního vzdělávání. Výhody a nevýhody distančního vzdělávání. Budoucnost distančního vzdělávání