Nové technologie ve vzdělávání - Mazáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta; Jírová, Hana, 1938-2023 (2000)
Význam vzdělávání. Historie a současnost distančního vzdělávání ve světě a v ČR. Metody a prostředky distančního vzdělávání. Výhody a nevýhody distančního vzdělávání. Budoucnost distančního vzdělávání
Ved. dipl. práce Hana Jírová
Obsahuje bibliografii
Keywords: distanční vzdělávání; vzdělávací politika; hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; distance education; educational policy; master's theses