Organisace a plánování peněžního oběhu v SSSR - Batyrev, Vladimir Michajlovič (Orbis, 1955)
Kniha pojednává o plánování a řízení peněžního oběhu v SSSR. Zaměřuje se na roli Gosbanky, bezhotovostní platby a propojení s rozpočtem a úvěry.