Organisace a plánování peněžního oběhu v SSSR - Batyrev, Vladimir Michajlovič; Kořínek, Karel; Veltruský, Ladislav, 1917-1979 (Praha : Orbis, 1955)
Kniha pojednává o plánování a řízení peněžního oběhu v SSSR. Zaměřuje se na roli Gosbanky, bezhotovostní platby a propojení s rozpočtem a úvěry.
Obsahuje rejstřík
Keywords: finance; veřejné finance; peněžní oběh; finanční plánování; Sovětský svaz; monografie; učebnice; finance; public finance; circulation of money; financial planning; Soviet Union; monographs; textbooks