Postavení žen ve společnosti - Kuchařová, Lucie; Poláková, Olga, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2001)
Vzdělání žen. Ženy na trhu práce. Ženy v rodině. Účast žen ve společensko-politické oblasti
Obsahuje bibliografii
Vedoucí práce: Olga Poláková
Keywords: ženy; hospodářská politika [obor dipl. práce]; rodová kriteria; sociální postavení ženy; diplomové práce; women; master's theses