Sociální aspekty integrace České republiky do Evropské unie - Chvátalová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta; Krebs, Vojtěch, 1950- (1999)
Sociální zabezpečení. Nezaměstnanost a volný pohyb pracovních sil. Pracovně-právní vztahy. Rovnost příležitosti
Ved. dipl. práce Vojtěch Krebs
Bibliografie
Keywords: pracovní síly; pracovněprávní vztahy; sociální zabezpečení; hospodářská politika [obor dipl. práce]; vstup do Evropské unie; diplomové práce; manpower; labor-law relations; social security; master's theses