Systém národního hospodářství. Část prvá všeobecná - Koloušek, Jan, 1859-1921 (Praha : Merkur, 1908)
Popis, vysvětlení a historický vývoj základních národohospodářských témat
Keywords: národní hospodářství; hospodářská odvětví; ekonomické teorie; podnikání; finance; dějiny ekonomických teorií; ekonomické zákony; monografie; national economy; economic sectors; economics (theory); business; finance; history of economic thought; monographs