Účetnictví a kalkulace nákladů v zemědělství : účtová osnova, finanční analýza, příklady - Neplechová, Marta (Bilance, 1996)
Publikace je prakticky zaměřenou příručkou k vedení účetnictví a kalkulaci nákladů v zemědělských podnicích. Obsahuje výklad účtové osnovy, způsoby sledování investičního majetku, postupy finanční analýzy a řadu řešených příkladů.