Účetnictví a kalkulace nákladů v zemědělství : účtová osnova, finanční analýza, příklady - Neplechová, Marta; Novák, Jaroslav (Praha : Bilance, 1996)
Publikace je prakticky zaměřenou příručkou k vedení účetnictví a kalkulaci nákladů v zemědělských podnicích. Obsahuje výklad účtové osnovy, způsoby sledování investičního majetku, postupy finanční analýzy a řadu řešených příkladů.
Lit. s. 285
Keywords: účetnictví; nákladové účetnictví; kalkulace nákladů; finance podniku; zemědělství; příručky; accounting; cost accounting; business finance; agriculture; handbooks and manuals