Účetnictví v průmyslu : (vnitropodnikové účetnictví a kalkulace) - Schroll, Rudolf, 1921-1998 (SNTL ; Alfa, 1968)
Publikace se zaměřuje na problematiku vnitropodnikového účetnictví a kalkulací v průmyslových podnicích. Vysvětluje metody sestavování účetních výkazů, rozpočtování a finančního řízení podniku.