Účetnictví v průmyslu : (vnitropodnikové účetnictví a kalkulace) - Schroll, Rudolf, 1921-1998 (Praha : SNTL ; Bratislava : Alfa, 1968)
Publikace se zaměřuje na problematiku vnitropodnikového účetnictví a kalkulací v průmyslových podnicích. Vysvětluje metody sestavování účetních výkazů, rozpočtování a finančního řízení podniku.
Keywords: účetnictví; kalkulace nákladů; účetní výkazy; podnikové rozpočty; finance podniku; průmyslové podniky; učebnice vysokých škol; accounting; cost accounting; financial statements; budget in business; business finance; industrial enterprises; textbooks (higher)