Účetnictví v průmyslu. [Část] 2, Kontrola nákladů a kalkulace - Schroll, Rudolf, 1921-1998; Janout, Jiří, 1927-2001; Báča, Jaromír, 1928-1999; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1980)
Publikace se zaměřuje na problematiku vnitropodnikového účetnictví a kalkulací v průmyslových podnicích. Vysvětluje metody sestavování účetních výkazů, rozpočtování a finančního řízení podniku.
Keywords: účetnictví; kalkulace nákladů; účetní výkazy; podnikové rozpočty; finance podniku; průmyslové podniky; učebnice vysokých škol; accounting; cost accounting; financial statements; budget in business; business finance; industrial enterprises; textbooks (higher)