Using Internet/Intranet technologies in the library automation - Veselý, Martin (2000)
Informační systém v knihovnách. Vědecko-informační služba. Využití Internetu v knihovnách. Program Aleph. WWW stránky. Budoucnost HTML. Knihovnické aplikace