Klíč k účinnému vedení lidí Odemkněte potenciál svých spolupracovníků - Tureckiová, Michaela (Grada, 2007)
Propojení toho nejlepšího, co nabízí teorie a praxe leadershipu, obohacená o poznatky dalších disciplín a zkušenosti z praxe vedení lidí v českých podmínkách. To vše nabízí kniha renomované české autorky, PhDr. Michaely Tureckiové. Sama o své publikaci napsala: „…základním cílem knihy není formulace vizí a poslání. Mnohem spíše se snaží dát faktický obsah dobře známé a dnes již zprofanované větě ‚Lidé jsou naším největším bohatstvím? a pomoci vedoucím zaměstnancům najít jejich vlastní – nikoli univerzální – klíč k účinnému způsobu práce s lidmi, který povede nejen k rozvoji výkonnosti zaměstnanců, ale také k vytváření, rozvíjení a udržení a udržení pozitivních vztahů v organizaci.
Keywords: Podnikání a management