Proč ženy muže už více chápou Největší tajemství mužů, jaké kdy ženám svěřili - Gruber, David (Grada, 2006)
Pokračování bestselleru o mužích a ženách "Proč ženy muže (ne)chápouu" je tady! David Gruber, génius mezilidské komunikace, nás ve své nové knize "Proč ženy muže už více chápouu" opět zavádí do světa mužů a žen, jejich vzájemné přitažlivosti, ale také neporozumění, sporů a odlišností. Svým osobitým, velmi otevřeným a vtipným stylem ukazuje, proč se ženy a muži ne vždy chápou a jak si lépe porozumět, a zejména odkrývá podstatu mužsko-ženského nedorozumění, odkrývá největší tajemství mužů, jaké kdy ženám svěřili. Pokud jste si již přečetli první knihu o mužích a ženách, jste v mužsko-ženské komunikaci bezpochyby úspěšnější. Po přečtení druhého dílu se stanete doslova mistry!