Klastry a jejich vliv na výkonnost firem - Pavelková, Drahomíra (Grada, 2009)
Kniha je aktuálním výsledkem několikaletých studií a výzkumu v oblasti klastrové problematiky, která již od osmdesátých let hýbe ekonomickým, ale i vědeckým světem. Protože však v České republice uzrála doba pro klastrové politiky a vědomou podporu vzniku a rozvoje klastrů teprve nedávno, má tato kniha ambici být čtenářům oporou, průvodcem a ochotným pomocníkem při orientaci v dané problematice, v klastrovém prostředí ve světě i v České republice nebo při uvádění myšlenky klastru v život.
Keywords: Finanční řízení