Zdravotnická dokumentace v praxi - Policar, Radek (Grada, 2009)
Příručka pro každodenní praxi všech zdravotnických zařízení v České republice se zabývá zdravotnickou dokumentací komplexním způsobem. Je vhodná i pro prvotní seznámení s touto otázkou studentů lékařských fakult či středních, vyšších a vysokých zdravotnických škol. Odpovědi na své dotazy o zdravotnické dokumentaci zde také naleznou manažeři zdravotnických zařízení, odborníci na elektronickou zdravotnickou dokumentaci či osoby pracující se zdravotnickou dokumentací při řešení stížností či žalob.
Keywords: Sestra; Právo; Organizace, management, statistika