Dokonalá manažerská selhání Neobyčejná řešení obyčejných problémů - Vosoba, Pavel (Grada, 2008)
52 poutavých příběhů a stejný počet jednoduchých, ale osvědčených pravidel nejen pro manažery. Odhalte chyby ve svém přístupu k lidem i problémům a vydejte se na cestu k nalezení těch správných zásad, s nimiž vždy dosáhnete nejlepších výsledků.
Keywords: Podnikání a management; Komunikační dovednosti