Funky Business navždy Jak si užít kapitalismus - Nordström, A, Kjell (Grada, 2008)
Nová knížka dvou předních světových guru současného businessu navazuje na jejich první knihu Funky Business, která dosud vyšla ve 31 jazycích ve více než 60 zemích a byla zvolena za jednu z nejlepších ekonomických publikací všech dob. Funky Business navždy reflektuje novou ekonomickou realitu. Obsahuje bezpočet nových příkladů, které Kjell a Jonas shromáždili při svém celosvětovém pátrání po skutečném významu funku. Původní myšlenky byly znova přezkoumány, důkladně prověřeny a zhodnoceny. Všechny tóny šedi byly odstraněny. Užijte si kapitalismus! Buďte navždy funky!