Medicínsko-právní terminologie Příručka pro právní praxi - Vondráček, Lubomír; Jan Vondráček; Vladimíra Dvořáková (Grada, 2009)
Zcela ojedinělá publikace známého autora je určena lékařům i právníkům, kteří se stále častěji potkávají a společně řeší problematické medicínsko-právní situace. Kniha jim pomůže vzájemně lépe komunikovat a vyhnout se nedorozuměním způsobeným odlišnostmi oborů a jejich základní terminologie, formuluje srozumitelně a jednoduše základní pojmy obou oborů, se kterými se mohou při své činnosti nejčastěji setkat a které patří k všeobecnému vzdělání všech absolventů obou vysokých škol.
Keywords: Právo; Soudní, posudkové lékařství; Teoretické obory