Jak prokouknout druhé lidi Příručka bývalého experta FBI - Navarro, Joe (Grada, 2010)
Tvrdí, že je to jeho nejlepší nabídka. Je tomu ale skutečně tak? Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi: jak odhalit jejich názory, myšlenky, skryté léčky a jednání.