Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - Stock, Christian (Grada, 2010)
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálníhoo" stresu, jak jej poznáte a zda jste kandidátem na vyhoření.