Kvalita podnikatelského prostředí, regionální konkurenceschopnost a strategie regionálního rozvoje České republiky - Viturka, Milan (Grada, 2010)
Kniha se zabývá hodnocením regionální kvality podnikatelského prostředí, které představuje významný podklad nejen pro rozhodování potenciálních investorů, ale i hodnocení perspektiv rozvoje regionů. Je velmi cenná svým komplexním a tržně orientovaným pohledem na problematiku regionálního rozvoje.