Jak překonat strach z veřejného vystoupení - Esposito, Janet (Grada, 2011)
Chcete se konečně zbavit strachu z veřejného vystoupení či projevu před publikem? Pak je tato knížka určena právě vám! Představuje metody, které vám pomohou překonat obavy a trému, takže se na veřejné vystoupení či projev budete těšit a zvládnete je s jistotou. Doporučené techniky také ocení každý, kdo je nesmělý a necítí se dobře ve společnosti. V knize se dozvíte, jak výrazně omezit své pocity strachu, neklidu a ztráty kontroly v souvislosti s mluvením či vystupováním před ostatními. Zjistíte, jak minimalizovat nepříjemné fyzické příznaky spojené se strachem, jak se nenechat ovládnout hrůzou z účasti na veřejných akcích, jak eliminovat chuť vyhnout se veřejnému vystupování a jak uklidnit svou mysl i tělo a získat sebejistotu.