Jak získat vnitřní klid a rovnováhu - Nürnberger, Elke (Grada, 2011)
Jak zvládat každodenní život s klidem a vyrovnaností? V této čtivé a praktické knížce s mnoha příklady se dozvíte, jaké jsou příčiny vnitřní nerovnováhy, jak překonat různé překážky a bloky ve vlastním myšlení a emocích či jak komunikovat se sebou samým. Naučíte se, jak s klidem reagovat na agresi, jak jednat s neústupnými a přecitlivělými partnery a mnoho dalších rad a tipů, díky nimž budete zvládat život s úsměvem.
Keywords: Harmonie těla a duše; Štěstí a pozitivní myšlení