106 zlatých pravidel pro spokojený život 2. vydání bestselleru - Templar, Richard (Grada, 2012)
Zdá se, že někteří lidé prostě umějí žít. Bez velkého úsilí dosahují úspěchů a zvládají problémy, přičemž jako by vždy a v každé situaci věděli, co říci a co udělat. Každý je má rád - výborně se s nimi pracuje a je úžasné s nimi žít. Jsou šťastní, mají čas na druhé lidi a rozeznají, co je opravdu důležité. Existuje snad něco, co vědí a dělají, a ostatní lidé ne? Je to něco, co se můžeme my všichni naučit? Odpověď zní: ano! Stačí znát 106 zlatých pravidel pro spokojený život. Tato pravidla vám pomohou více si užít života, snadněji zvládat nepříznivé události a být celkově šťastnějším, klidnějším a naplněnějším člověkem. Uvidíte sami - a stejně tak to poznají lidé okolo vás. Je to váš život. Jak dobrý by mohl být?
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení